• APARTMANI VEDRANA

    Savršeno mjesto za vaš odmor

  • APARTMANI VEDRANA

    Savršeno mjesto za vaš odmor

  • APARTMANI VEDRANA

    Savršeno mjesto za vaš odmor

APARTMANI VEDRANA

Dragi posjetitelji, budući gosti i prijatelji, obitelj Jurković želi Vam toplu dobrodošlicu na stranicu Apartmana Vedrana. Mi smo maleni, obiteljski obrt, a naša obitelj već više od deset godina ulaže sav svoj napor kako bi Vaš odmor kod nas bio upravo onako miran i opušten kako ste ga i zamislili. Znamo koliko su stresni Vaši životi kod kuće i upravo zato je nas glavni cilj učiniti Vas bezbrižnima. Naši apartmani su potpuno opremljeni, ugodni i udobni te ćete po samom ulasku u naš dom osjetiti spokoj i sreću. Iznimno se ponosimo dugogodišnjom tradicijom zadovoljnih gostiju od kojih su mnogi postali i našim dragim prijateljima. Slobodno razgledajte našu stranicu te, ukoliko Vam se svidimo, rezervirajte svoj termin za odmor kod nas. S radošću Vas iščekujemo!

O nama

Naša kuća nalazi se na malenom brdašcu ponad jednog od brojnih veličanstvenih rogožnjanskih zaljeva. Rogoznica je malo mjesto između Šibenika i Splita, mirno i očaravajuće u ljepoti svoje netaknute prirode, čistog mora i srdačnih ljudi. Naša kuća nalazi se samo 150 m od plaže i 800 metara od tržnice, trgovine i lokalnih restorana. Svaki naš apartman ima zasebno parkirno mjesto, a u dvorištu se nalazi vanjski tuš koji stoji svim gostima na raspolaganju. Savršeno smo mjesto za odmor, a ako ste obitelj s djecom, još bolje. Naša kuća ima veliku terasu i puno prostora u dvorištu gdje se vaša djecu mogu igrati, a i vi možete tamo provodite vrijeme uživajući u hladu ili pak pripremajući jela na našem velikom vanjskom roštilju. Ako se odlučite iskušati u pripremi dalmatinskih specijaliteta, naša obitelj će vam rado priskočiti u pomoć.

Smještaj

Bilo da ste par ili velika grupa, mi imamo upravo ono što tražite. Na raspolaganju su vam četiri apartmana, potpuno opremljenih, sa satelitskom televizijom, klima uređajima i Wi-Fi internetom. Dva naša apartmana mogu ugostiti do četiri osobe, jedan do pet osoba, a naš penthouse apartman na vrhu može ugostiti do osam osoba. Penthouse također ima veliku terasu (30m2) s koje se pruža spektakularan pogled na zaljev kojeg jednostavno ne želite propustiti.

Apartmani Vedrana

PITANJA?