• APARTMANI VEDRANA

    Savršeno mjesto za vaš odmor

  • APARTMANI VEDRANA

    Savršeno mjesto za vaš odmor

  • APARTMANI VEDRANA

    Savršeno mjesto za vaš odmor

APARTMANI VEDRANA

Dragi posjetitelji, budući gosti i prijatelji, obitelj Jurković želi Vam toplu dobrodošlicu na stranicu Apartmana Vedrana. Mi smo maleni, obiteljski obrt, a naša obitelj već više od deset godina ulaže sav svoj napor kako bi Vaš odmor kod nas bio upravo onako miran i opušten kako ste ga i zamislili. Znamo koliko su stresni Vaši životi kod kuće i upravo zato je nas glavni cilj učiniti Vas bezbrižnima. Naši apartmani su potpuno opremljeni, ugodni i udobni te ćete po samom ulasku u naš dom osjetiti spokoj i sreću. Iznimno se ponosimo dugogodišnjom tradicijom zadovoljnih gostiju od kojih su mnogi postali i našim dragim prijateljima. Slobodno razgledajte našu stranicu te, ukoliko Vam se svidimo, rezervirajte svoj termin za odmor kod nas. S radošću Vas iščekujemo!

Sleeps 2 + 2

Apartman A2

Apartman A2 Rezervacija…

Sleeps 2 + 3

Apartman A3

Apartman A3 Rezervacija…

Sleeps 2 + 2

Apartman A4

Apartman A4 Rezervacija…

Sleeps 4 + 3

Apartman A5

Apartman A5 Rezervacija…

O nama

Naša kuća nalazi se na malenom brdašcu ponad jednog od brojnih veličanstvenih rogožnjanskih zaljeva. Rogoznica je malo mjesto između Šibenika i Splita, mirno i očaravajuće u ljepoti svoje netaknute prirode, čistog mora i srdačnih ljudi. Naša kuća nalazi se samo 100 m od plaže i 800 metara od tržnice, trgovine i lokalnih restorana. Svaki naš apartman ima zasebno parkirno mjesto, a u dvorištu se nalazi vanjski tuš koji stoji svim gostima na raspolaganju. Savršeno smo mjesto za odmor, a ako ste obitelj s djecom, još bolje. Naša kuća ima veliku terasu i puno prostora u dvorištu gdje se Vaša djecu mogu igrati, a i Vi možete tamo provodite vrijeme uživajući u hladu ili pak pripremajući jela na našem velikom vanjskom roštilju. Ako se odlučite iskušati u pripremi dalmatinskih specijaliteta, naša obitelj će Vam rado priskočiti u pomoć.

Naš odmor je bio odličan. Savršeno. Već planiramo ponovo doći.
Silvio Baričević
Programer

Smještaj

Bilo da ste par ili velika grupa, mi imamo upravo ono što tražite. Na raspolaganju Vam je pet apartmana, potpuno opremljenih, sa satelitskom televizijom, klima uređajima i Wi-Fijem. Tri naša apartmana mogu ugostiti do četiri osobe, jedan do pet osoba, a naš penthouse apartman na vrhu može ugostiti do sedmero ljudi. Penthouse također ima veliku terasu (30m2) s koje se pruža spektakularan pogled na zaljev kojeg jednostavno ne želite propustiti.

Apartmani Vedrana

PITANJA?